Stand van zaken richtlijn probleemgedrag bij mensen met een verstandelijke beperking

Probleemgedrag bij mensen met een verstandelijke beperking is veelvoorkomend. Begeleiders, psychologen, orthopedagogen, verzorgenden en artsen worden dagelijks geconfronteerd met probleemgedrag. Daarom is in 2019 de multidisciplinaire richtlijn Probleemgedrag voor mensen met een verstandelijke beperking uitgebracht. Vier partijen hebben onlangs met elkaar gesproken over wie wat doet ten aanzien van het uitrollen van de richtlijn, aanbrengen van wijzigingen en het herzien. De uitkomsten van het gesprek en huidige stand van zaken willen we graag met het veld en de leden van de eerdere werkgroepen delen.

Klik hier voor het document ‘Stand van zaken richtlijn probleemgedrag bij mensen met een verstandelijke beperking’.

Gerelateerde berichten

Alle berichten