Oproep: deelnemers gezocht voor onderzoek aanbevelingen richtlijn Mondzorg 

Tijdens het SKILZ-congres is ingegaan op de aanbevelingen uit de richtlijn Mondzorg. Daarbij is de vraag gesteld; zijn deze ook haalbaar in de praktijk? Tandarts in opleiding Susanne Verfaille gaat dit onderzoeken. Hiervoor worden deelnemers gezocht. Suzanne organiseert een webinar waarin uitleg en toelichting wordt gegeven over de aanbevelingen en handvatten uit de richtlijn. Deelnemers ontvangen twee keer een vragenlijst (aan het begin en aan het eind).  

Ben jij een zorgprofessional die zich bezighoudt met dagelijkse mondverzorging? En lijkt het je leuk om zo bij te dragen aan de richtlijn Mondzorg vanuit de praktijk? Neem dan contact op met Susanne Verfaille via: s.a.e.verfaille@student.acta.nl 

Gerelateerde berichten

Alle berichten