Nieuws vanuit SKILZ bureau

Algemeen

Nieuws Twee mannen

Nieuwe collega 

Het bureau van SKILZ is sinds half april uitgebreid met een communicatieadviseur: Abigaël van Koerten. In deze rol zal zij meedenken over de communicatiekoers van SKILZ en deze uitvoeren. Verdere zichtbaarheid generen voor SKILZ is daar bijvoorbeeld een onderdeel van, maar ook communicatie rondom de diverse kwaliteitsinstrumenten en de implementatie daarvan is van belang. Abigaël heeft een achtergrond in communicatie en sociale wetenschappen, en heeft haar ervaring opgedaan in verschillende sectoren, waaronder de ouderenzorg. Abigaël zal SKILZ breed haar communicatie-expertise inzetten.  

Abigaël is getrouwd, en moeder van een zoon van 3,5 jaar. Zij gaat er graag op uit, maar houdt ook erg van een goed boek en sporten in de buitenlucht. 

Promotie Alisa Dutmer 

Wij zijn als SKILZ erg trots op procesbegeleider Alisa Dutmer die op 16 mei jl. tot Doctor of Philosophy is gepromoveerd op het onderwerp chronische lage rugpijn. Een prachtige prestatie! U kunt het proefschrift hier vinden.

De kennis en ervaring die Alisa als onderzoeker heeft opgedaan komt bij SKILZ goed van pas, want als procesbegeleider kan Alisa de kennis uit wetenschappelijk onderzoek nog beter verbinden aan de behoeften van zorgverleners in de praktijk. Alisa werkt bij SKILZ aan de ontwikkeling van kwaliteitsinstrumenten voor slaapproblemen en slikproblemen in de langdurige zorg.