Voorstellen nieuwe collega bij SKILZ 

Algemeen

Danique Bos

Sinds 1 september is Danique Bos aan de slag bij het SKILZ-bureau als procesbegeleider richtlijnontwikkeling. Na de opleiding gezondheidswetenschappen heeft ze promotieonderzoek gedaan naar interprofessioneel samen beslissen in de palliatieve oncologische zorg, waarbij de rol van huisartsen en verpleegkundigen centraal stond. Voor hen en medisch oncologen zijn er trainingen ontwikkeld en geëvalueerd. Bij SKILZ gaat Danique zich bezighouden met de ontwikkeling van richtlijnen voor de thema’s Eenzaamheid, Zingevende daginvulling en Veroudering bij mensen met een verstandelijke beperking.  

Danique woont in Maarssen in een zelf verbouwd huis uit 1906. Ze is getrouwd, moeder van twee jongens van 3 en 0. In de vrije tijd die nog over blijft, houdt van ze leuke dingen doen met hen en/of vrienden en van muziek luisteren, ontdekken en maken.