Uitnodiging focusgroep richtlijn Bewegen als gewoonte in de langdurige zorg 

Bewegen

Samen bewegen

Voor de ontwikkeling van de richtlijn Bewegen als gewoonte in de langdurige zorg zijn we op zoek naar zorgmanagers en directeuren uit de langdurige zorg om mee in gesprek te gaan. Tijdens deze focusgroep bijeenkomst willen we ingaan op ervaringen en behoeften die er zijn bij de organisatie van zorg rond het thema bewegen in de langdurige zorg.  
 
Bewegen is voor iedereen belangrijk, dus ook voor cliënten die langdurige zorg ontvangen. Maar hoe krijgt bewegen een structurele plek in de dagelijkse routine van de zorg en in het beleid? Hoe optimaliseer je de samenwerking tussen zorgverleners of kan de inrichting van de zorglocatie bewegen stimuleren? 

Denk met ons mee! Deze focusgroepbijeenkomst zal op woensdag 24 april 2024 online plaatsvinden van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Tanja Mol (t.mol@skilz.nu).  

Maak ook collega’s attent op deze uitnodiging.